KOLEKSI TERBARU DI FARWISH COLLECTIONS...

Assalamualaikum...

Pengumuman..!!! Kini, kami telah menjadi dealer produk TREENEA di mana produk yg di keluarkan oleh mereka dikenali sebagai VCOANTIOXIDANTS (VCOA) atau lebih dikenali sbg Minyak Kelapa Dara. Seperti biasa kepada sesiapa yg berminat boleh la email kami di farwish23@gmail.com or WhatsApp/Sms 012-2450493


** Jemput LIKE page fb baru kami :

https://www.facebook.com/pages/D5Wish-Beauty-Treenea/619106118106925?ref=hl


Happy Shopping... ;)


PROMOSI APRIL - COLLAGEN MIERABELLA

PROMOSI APRIL - COLLAGEN MIERABELLA
VCOA Softgel & Liquid / Collagen Mierabella

VCOA SOFTGEL (60 PCS) & VCOA LIQUID (PURE OIL)

VCOA SOFTGEL (60 PCS) & VCOA LIQUID (PURE OIL)
RM40 (EM) / RM43 (WM) - 60 Softgel

COLLAGEN MIERABELLA (60 CAP)

COLLAGEN MIERABELLA (60 CAP)
COLLAGEN MIERABELLA : RM65 (PROMOSI - 30/4/2013 SHJ)

About Me

My Photo
FARWISH
Berniaga online ni part-time je..waktu siang i keje makan gaji ngan org..so any email i akan reply waktu mlm atau klu sempat o9 kat opis i terus reply yea...
View my complete profile

Pesanan Dari Owner FC...

Hi kakak2, abg2, adik2 & sekalian semua...sekiranya anda nak kami jadi follower anda serta nak exchange link dgn kami anda haruslah jd follower & link blog kami terlebih dahulu. Emailkan ke farwish23@gmail.com atau tinggalkan jejak di 'sembang corner' yea. Kami akan berikan feedback secepat yg boleh.

Kepada sesiapa follower yg kami terlepas pandang/ terlupa nk add jd follower anda inform yea.

Tks

Xhange Banner..

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Recent Post

get this widget here

Thursday, March 21, 2013

MASALAH JERAWAT???
Minyak Kelapa Dara & JERAWAT!!?

Jerawat merupakan perkara yang biasa berlaku pada remaja yang akhir baligh disebabkan oleh perubahan hormon badan. Bagaimanapun jerawat yang teruk mungkin disebabkan oleh pelbagai sebab seperti jangkitan kuman (penyakit, alahan dan salah penjagaan kulit)

BAGAIMANA MINYAK KELAPA DARA MEMBANTU?


Minyak Kelapa Dara (VCO) mempunyai aset anti-mikrob yang berkhasiat dalam bahan makanan iaitu Asid Laurik. Asid ini juga terdapat didalam susu ibu, dimana ia berfungsi melindungi bayi daripada sebarang jangkitan.

Apabila disapukan pada kulit, beberapa jenis mikrob yang baik pada permukaan kulit akan menukarkan asid ke Monocaprin & Monolaurin dimana ia menggantikan lapisan asid sebagai pelindung kulit. Ini dapat mengelakkan daripada jangkitan mikrob dan tiadalah jerawat! Ia bukan sahaja sebagai kegunaan luaran, malah ia boleh diminum bagi kesihatan & pelindungan dari dalam.

VCOAntioxidants kaya dengan Vitamin E. Ia membuatkan kulit anda sihat secara semula jadi. VCOA dapat memstikan kelenjar sebum berfungsi dengan baik disamping membersih & mengubati punca berlakunya masalah jerawat. VCOA mudah diserap dan mengelakkan keradangan kulit yang menjadi penyebab jerawat.

Selain itu VCOA dapat membantu metabolisme berfungsi dengan lebih sempurna. Secara tidak langsung mempengaruhi dan mengimbangkan Hormon dimana ia merupakan salah satu penyebab berlakunya jerawat.

*Sharing is caring! =D